BITXE

Sóc ( o provo de ser ) cantautor. Amb la meva guitarra i la meva harmònica miro de d'acompanyar la meva veu cascada i donar-li una mica de melodía a tots els pensaments que ronden pel meu cap. I aquí vull compartir les meves sensacions quan toco, quan viatjo i quan escolto. Esteu tots convidats.

Mi foto
Nombre:

martes, noviembre 07, 2006

crònica d'una realitat

El d'aquest cap de setmana, no era un bolo qualsevol, la veritat és que no ho ha estat cap encara. Teniem la visita dels germans de 69 revoluciones, amb tot el que implica, mil·lions de converses, vermut al Tarridas, dinar al Pati Blau, tarda de canyes i DVD's, concert al Sidecar,.....en el fons.....campi qui pugui, i així va ser.....una oportunitat perduda per demostrar al Fredi que sóc un professional.
D'aquesta manera sortia el sol diumenge, brillava amb força, massa força i el primer pensament era....ai mamita....on sóc? Eferalgan i propolis, El señor de los Anillos i cap a l'Elèctric Bar. És un local xulo de veritat, amb una sala amable, un amo amable i sucs de préssec amb gust de té. A les 21:20 apareixen la Gemma i el zuri amb una bosseta a la mà. És Viverol!!!!! a dins, només dos contagotes, la resta ja és història.
Gràcies a l'Anna Orriols, Tàbata, Ubi, Marc i companyia, Jordi Piera, cosinet i ester Ortiz, Ju-lee, Gemma, Zuri......perdó si m'oblido a algú. Gràcies també al que deia "más una" amb accent estranger al final del concert i a tots els que veu ser-hi. Un cop més, unes cançons catalanes, van sonar especials gràcies al Rober, que li donà el seu esperit universal.

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Al contrari, Bitxe. Si desprès dels excessos del dissabte encara vas tenir forces per tocar diumenge i, a més a més, aconseguir que algú encara demanés "más una, más una", és que ets un professional... ( o un impresentable amb molta sort, o també pot ser que el que deia "más una, más una" ni fos estranger ni demanés més cançons, sinó borratxo i pidolaire )

10:20  
Anonymous Anónimo said...

chi cheñó, mú profesional... però després de tenir els "collons de viure'l" el dissabte... i de "disfrutar-lo" el diumenge... puc afirmar sense cap gènere de dubte... que els miracles existeixen... pero con apuntadora que le chivaba las cansione... eeehhh quiero mi %... y ná de pagar en especies... que más vale pájaro en mano, que pastor en el... ejem ejem

11:34  
Anonymous Anónimo said...

Pa se una xineta ere ma burraaaa!
;D

14:23  

Publicar un comentario

<< Home