BITXE

Sóc ( o provo de ser ) cantautor. Amb la meva guitarra i la meva harmònica miro de d'acompanyar la meva veu cascada i donar-li una mica de melodía a tots els pensaments que ronden pel meu cap. I aquí vull compartir les meves sensacions quan toco, quan viatjo i quan escolto. Esteu tots convidats.

Mi foto
Nombre:

miércoles, marzo 07, 2007

Som i serem gent catalana.....


El poble de Callús està situat a la vall del riu Cardener, entre Súria i Sant Joan de Vilatorta, a 8 Km. de Manresa, és un poble amb orígens incerts, és també el poblet a on va néixer la Carmeta, germana de la nostra Teresina. Només tenia 9 anys quan va conèixer en Ton, ell en tenia 13 i en feia dos que cantava caramelles al grup del poble. La Carmeta aviat va agafar afició i avui amb 83 any, com cada any, comença a afinar la gola per que al poblet de Callús, com a molts altres, s’hi celebren dues cantades a la primavera, per les dues Pasqües.
En Ton ja no hi és, se’n va anar al país a on van les persones que se’n van, ella pateix per que cada dia li és menys present en els seu record, però la Carmeta sap que tancarà els ulls i la primera nota de flabiol li portarà nítid el record de l’home que la va estimar com només s’estima quan estimes de veritat, de ben a prop, amb calor, complicitat i alguna petita alegria.

La música, companys.......................que en faríem sense?

Gràcies Teresa pel teu missatge.

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Ei...bitxe, et saluda l´escocés Mazius, jeje...es una pasada el teu disc "cançons de fusta". Ets un bohemi que fusiona la bona música amb el sentiments personals de cadascu. Et desitjo el millor. Una forta abraçada.

21:19  

Publicar un comentario

<< Home